De naam "Studiekringen 50plus" laat er geen twijfel over bestaan. Het initiatief is bedoeld voor senioren die de magische 50 grens zijn gepasseerd.

Hoe vreemd is het dan ook dat de meeste studiekringen hun bijeenkomsten in de morgen of in de middag houden en dan ook nog tijdens werkdagen. 

Als we dat zouden blijven volhouden moeten we in onze huidige maatschappij de naam al snel gaan koppelen aan de levensverwachting en de daaraan gerelateerde pensioengrens. "Studiekringen 66 plus vier maanden" is dan misschien een betere start om uiteindelijk uit te komen op "Studiekringen70plus".

Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.

Er zijn immers veel 50-plussers die na hun scheiding of het overlijden van hun partner, heel veel plezier en fantastische contacten aan een dergelijke studiekring zouden kunnen ontlenen.

Door hun dagelijkse werkzaamheden kunnen ze alleen niet aan een bestaande studiekring deelnemen.

Binnen Studiekringen Dedemsvaart en Omstreken hebben we daarom de mogelijkheden verkend en kunnen we nu ook de oprichting van een studiekring met avond bijeenkomsten faciliteren.

Mocht u geïnteresseerd zijn, laat dan even een berichtje achter via ons antwoordformulier. We kunnen u dan van alle informatie voorzien en zodra het minimaal aantal aanmeldingen voor de oprichting van een nieuwe studiekring is bereikt, nemen we graag contact met u op voor een eerste aftrap.