De deelnemers van Plato hebben gezamenlijk weer een volledig jaarprogramma opgesteld voor het nieuwe jaar. Ongetwijfeld zullen hier en daar nog wat bijstellingen plaats gaan vinden. Vooral bij bezoeken buiten de deur zullen de definitieve vertrektijden nog moeten worden toegevoegd nadat dit met de verschillende instanties is kortgesloten.

Het is weer een mooi en gevarieerd programma geworden dat voor iedereen wat te bieden heeft. De agenda zelf is te vinden in het Plato Menu

...

Door een aantal mutaties in het deelnemersveld bestaat het aantal Plato deelnemers momenteel uit 14 personen. Met het door ons gehanteerde maximum van 15 deelnemers betekent dit dat er op dit moment nog plaats is voor een extra geïnteresseerde om aan de bijeenkomsten deel te nemen.

Mocht u enthousiast zijn geworden na het lezen van de door ons uitgevoerde activiteiten en de agenda voor 2020 zoals die inmiddels weer is opgesteld, neem dan gerust even contact met ons op.

Mailadres...

Onbekend maakt onbemind. Met deze uitspraak in gedachten hebben het PR team van Studiekring Plato en een deelneemster van Studiekring Hardenberg de handen ineen geslagen om extra bekendheid te geven aan de Senior Studiekringen.

Hiervoor hebben ze een afspraak met De Toren gemaakt om eens in de veertien dagen een artikel te publiceren waarin extra aandacht wordt besteed aan hetgeen er in een Seniorstudiekring zoal gebeurt en de onderwerpen welke daar de revue passeren.

Daar de Studiekringen beide een zomerstop...

Met de aanmelding van wederom een nieuwe deelnemer heeft Studiekring Plato haar maximum ledenaantal bereikt.

Dat betekent dat er met volgende aanmelders getracht zal worden zo snel mogelijk een tweede studiekring in Dedemsvaart gestalte te geven.

Op zich voor de deelnemers natuurlijk een fantastische mogelijkheid om een dergelijke studiekring een geheel eigen identiteit te geven.

Wilt u daarom ook meedoen met een studiekring dan is dit wel het beste moment om u aan te melden.

Neem daarvoor even contact op...

Studiekring Plato kijkt terug op een gezellige inloop tijdens de door Plaatselijk Belang Dedemsvaart georganiseerde informatiebijeenkomst.

In een informatiestand, die samen met de bibliotheek was opgezet, hebben we weer veel mensen kennis kunnen laten maken met onze studiekring.

Het is te merken dat dit een relatief nieuw fenomeen voor de regio is. Veel mensen hebben nog nooit van een senioren studiekring gehoord. Wat dat betreft valt er nog heel wat werk te verzetten.

 

Een leuke suggestie die werd gedaan was...

Door Plaatselijk belang Dedemsvaart wordt op 21 februari 2018 een informatieavond voor nieuwe bewoners van Dedemsvaart georganiseerd.

Iedereen die in 2016 en 2017 in Dedemsvaart is komen wonen zal hiervoor worden uitgenodigd. Natuurlijk een fantastische mogelijkheid om in één avond kennis te maken met veel van hetgeen Dedemsvaart te bieden heeft.

Dhr. Snijders zal als burgemeester van de gemeente Hardenberg de opening verrichten. Naast een informatief programma met voor iedereen wal wils, zullen ook veel verenigingen en organisties uit Dedemsvaart...

In verband met de verwachte uitbreiding vaan het aantal studiekringen in Dedemsvaart wordt het voor ons als eerste studiekring noodzakelijk om een herkenbare naam te kiezen.

Dedemsvaart-1, Dedemsvaart-2 enz. is natuurlijk ook wel erg afgezaagd en getuigt nu bepaald ook niet van enige creativiteit.

Daarom is de leden gevraagd een andere naam te bedenken zodat we ook bij een uitbreiding van het aantal studiekringen een herkenbare naam kunnen hanteren.

In totaal worden 24 namen als suggestie aangedragen. Na de stemming...