Op 18 juni gaan we naar De kruidenhoeve om te gaan oerkoken o.l.v. Anneke en Willem Smits

...

Ook de 2e studiekring in Dedemsvaart is inmiddels goed van start. De bijeenkomsten vinden iedere 14 dagen plaats op dinsdagmorgen van 09:30 tot 11:30 met een uitloop naar 12:00 uur.

Vanuit Studiekring 2 wordt geen informatie gepubliceerd via dit medium.

...

Op 24 januari 2019 vindt de startbijeenkomst van de tweede studiekring in Dedemsvaart plaats. Onder leiding van Jan te Bokkel van de Bibliotheek kunnen de gegadigden met elkaar kennis maken en kan gezamenlijk worden bepaald op welk tijdstip en in welke frequentie de nieuwe studiekring bijeen wil komen.

Voor het beantwoorden van vragen uit de praktijk zullen ook een aantal leden van Studiekring Plato (de eerste studiekring uit Dedemsvaart) bij deze bijeenkomst aanschuiven.

Mocht u ook geïnteresseerd zijn om aan deze tweede studiekring deel te nemen, kijk dan even op onze algemene contactpagina voor een adres waarop meer informatie kan worden verkregen. Evenals bij Studiekring Plato zal ook voor de tweede studiekring een maximum van 15 deelnemers worden gehanteerd.

...

Tijdens de kennismakingsbijeenkomst op 24 oktober 2018 is besloten de tweede studiekring in Dedemsvaart doorgang te laten vinden. VoorlopigLogo

Na een kennismakingsronde tussen de aanwezigen waarin  iedereen kort haar of zijn achtergrond vermeldde werd ook al een eerste inventarisatie van mogelijke onderwerpen uitgevoerd.

Uiteindelijk leidde dit er toe dat de bijeenkomstenagenda van de tweede studiekring voor de rest van het jaar al weer is gevuld. De onderwerpen en de tijdstippen waarop deze op het programma staan zijn te vinden in de agenda van Studiekring 2.

...